Един от големите критици на Новак: Той заслужава по-добро отношение!


Един от големите критици на Новак: Той заслужава по-добро отношение!
Снимка: Getty Images/Guliver

1653 0

Австралийският тениситст Ник Кирьос изненадващо защити Новак Джокович, наричайки отношението на страната си към световния номер 1 „наистина лошо“ и призовавайки властите да „са по-добри“. Както е известно, сръбската звезда се обяви срещу ваксините и твърдеше, че има медицинско изключение, за да играе на първия за годината турнир от Големия шлем в Мелбърн.

Кирьос бе познат като един от най-големите критици на сърбина, като в един момент дори го определи като „инструмент“ заради реакцията му на пандемията от коронавирус. Но предвид факта, че Джокович е задържан в имиграционен хотел австралиецът разкритикува властите за начина, по който се отнасят с действащия шампион.

"Вижте, със сигурност вярвам във взимането на мерки, ваксинирах се заради други и заради здравето на майка ми. Но начинът, по който се справяме със ситуацията на Новак, е лош, наистина лош. С тези миймчета, заглавия - това е един от най-великите ни шампиони, но в края на деня той е човек, заслужава по-добро отношение. Бъдете по-добри“, написа той в социалните мрежи.

Джокера изчаква решението на властите, след като обжалва депортацията си от Австралия, като заседанието по случая започва в 01:00 часа сутринта в понеделник. Ето в какви условия по думите на майка му живее Джокович в хотела, в който е изпратен

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички