Борис Бекер "разкъса" Новак Джокович и Рафаел Надал: Няма да спечелят отново титла от Шлема


Борис Бекер "разкъса" Новак Джокович и Рафаел Надал: Няма да спечелят отново титла от Шлема
Снимка: Getty Images

4672 0

Легендата в тениса - Борис Бекер, направи интересен коментар по адрес на Новак Джокович и Рафаел Надал, заявявайки, че двамата няма никога повече да спечелят турнир от "Големия шлем" заради Карлос Алкарас.

Карлитос спечели първия си Уимбълдън, измествайки 7-кратния шампион Новак Джокович от трона. Испанецът за пореден път затвърди силната си игра, въпреки че е едва на 20 години. Ноле пък не беше губил на Централния корт повече от 10 години.

Загубата на сърбина определено изненада тенис феновете и самият Борис Бекер, който направи безкрайно интересен коментар относно Ноле и Рафа.

"За мен този турнир бе като предаване на щафетата. Това бе финал, който ще остане в историята на тениса, един от онези мачове, за които ще се говори десет години по-късно. В спортен план това беше денят, в който Алкарас узря и затова видяхме толкова много похвали по негов адрес", категоричен е Бекер, цитиран от "TennisWorldUsa".

"Джокович и Надал няма да спечелят отново титла от Шлема. Причината е Алкарас, да, той спечели US Open преди година срещу Рууд, но още преди това доказа, че е сред най-добрите и го показа срещу Ноле. Рафа и Новак вероятно никога повече няма да спечелят подобни титли от Шлема", добави още германската легенда.

Новак Джокович и Рафаел Надал определено властваха над тениса през последните 15 години. Двамата състезатели са водили редица битки и споделят общо 45 успеха в турнири от "Големия шлем".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Испански журналист "скочи" на Ноле с обидни епитети.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички