Григор Димитров до Алкарас и Ноле: Най-красивите удари на Уимбълдън - приказна Вики Томова също там (ВИДЕО)


Григор Димитров до Алкарас и Ноле: Най-красивите удари на Уимбълдън - приказна Вики Томова също там (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5846 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се представи силно на Уимбълдън, но загуби на осминафиналите от Холгер Руне. В крайна сметка с титлата на най-стария турнир по тенис триумфира световният номер 1 Карлос Алкарас, който победи Новак Джокович в епичен финал.

Този гладиаторски мач бе решен в пет сета и продължи часове. В него имаше някои наистина изумителни отигравания, като едва ли е изненада за някого, че именно това е срещата, в която имаше най-много на брой красиви удари.

Най-доброто от Уимбълдън в 18 минути

Това бе своеобразно потвърдено от организаторите на турнира, които споделиха ВИДЕО с отиграванията от тазгодишното издание на надпреварата, които си заслужават. Разбира се, там нямаше как да не попадне такова и на Григор Димитров.

Първата ни ракета често блести с нестандартни удари, като в този случай попада в класацията посредством красив уинър, дошъл от бекхенда му в мача с Франсис Тиафо. Най-добрата ни представителка при дамите Виктория Томова също попада при кадрите чрез изпълнение срещу Кейти Боултър.

Вижте 18-минутното видео и отиграванията им. Там попадат и удари на Андрей Рубльов, Лоренцо Музети, Елина Свитолина, както и такива от надпреварите по двойки, юношеския турнир, както и от този за хора в инвалидни колични.

Вижте кой е следващият турнир, на който и Алкарас, и Джокович ще участват, като там ще бъде и Григор Димитров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички