Друга бивша, същото ужасно обвинение: Жена съди Александър Зверев за насилие


Друга бивша, същото ужасно обвинение: Жена съди Александър Зверев за насилие
Снимка: Getty Images

1896 0

Един от звездните тенисисти в Тура Александър Зверев отново има сериозни проблеми в личния си живот. Бренда Патеа, бивша негова половинка, с която има дъщеря на 2 годинки, е отправила обвинение срещу състезателя.

То е за нанасяне на телесна повреда, като германското издание RTL информира, че прокуратурата в Берлин е поискала издаване на наказателно постановление срещу Зверев. Адвокатите на Патеа искат обезщетение в размер на... половин милион евро.

Горенаписаното може да се тълкува като своеобразно потвърждение от прокуратурата, че вижда достатъчно основания за завеждане на дело. В същото време това искане би могло да е в плюс на тенисиста, тъй като може да му спести публичен съдебен процес и по-сериозна вреда върху имиджа.

През 2021 година Олга Шарипова - друга бивша приятелка на Зверев, също отправи обвинения, че я е малтретирал. В крайна сметка ATP проведе вътрешно разследване и в началото на тази година стигна до заключение, че няма достатъчно доказателства за домашно насилие, като всички обвинения бяха свалени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички