От Париж до Хасково: Григор Димитров ще почива в България - показа къде е (СНИМКА)


От Париж до Хасково: Григор Димитров ще почива в България - показа къде е (СНИМКА)
Снимка: Ivo Pinev / LAP.bg

10447 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров изкара приказни последни месеци по кортовете, а всичко завърши с кулминация. Във френската столица Париж 32-годишният българин сломи някои от най-добрите в тениса в момента, за да стигне финала, който в крайна сметка загуби от световния номер 1 Новак Джокович.

С това сезонът му приключи и той се отдаде на заслужена почивка. Тя няма да продължи твърде много, тъй като не след дълго ще започне подготовата за новия сезон, в който ще бъде атакуван топ 10 и още по-добро представяне.

Григор Димитров разкри чрез личния си профил в социалната мрежа Instagram, че почивката му след Париж започва от родината му - България. Той сподели временан снимка - така нареченото "стори".

На него се вижда медийната фирма Pro Cinema Studios, а местоположението ѝ се намира в участъка на магистралата от София по посока Хасково, където е роден. Here we go - е добавил Гришо, което може да се проведе като "хайде" и "ето ни".

Можете да видите кадъра по-долу в материала. След финала в Париж пък Григор Димитров се отчете с думи на български език към своите сънародници.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички