Бесният Анди Мъри, изпускащ Australian Open: Знам къде се заразих


Бесният Анди Мъри, изпускащ Australian Open: Знам къде се заразих
Снимка: Getty Images/Guliver

1195 0

Един от най-знатните съвременни тенисисти Анди Мъри ще пропусне първия за годината турнир от големия шлем - Australian Open (Откритото първенство на Австралия). Причина за това е положителната му проба за коронавирус, заради която нямаше как впоследствие да отпътува и да мине през двуседмичната карантина в Мелбърн. Мъри споделя, че знае къде се е зарадил - Националният тенис център на Великобритания в Лондон.

"Когато отидохме в Националния тенис център през април, ако имаше 6 закрити корта, можеше да тренираш само на първи, трети и пети. Нямаше тестване по това време, но фитнесът беше затворен и достъпът забранен. Докато след Коледа имаш закрит комплекс, на който се използват и шестте корта, имаше много хора във фитнеса и беше напълно различно.

Сега се върнаха към това, което беше през април, което е добре. Напълно различна сграда е. Всички общи зони са ограничени като залата за ядене. Има максимум 7-8 места за сядане, преди бяха 30-40. Само че истината е, че се случи прекалено късно, тъй като имаше няколко случая между Коледа, Нова година, а играчите отиваха към Австралия" - разкритикува организацията Мъри.

A пък Рафаел Надал призна за притеснителни проблеми малко преди старта си на Australian Open.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички