Григор: Оставам позитивен, просто искам да започна добре годината


Григор: Оставам позитивен, просто искам да започна добре годината
Снимка: Getty Images/Guliver

1534 0

Първата ракета на България при мъжете Григор Димитров очаква с нетърпение началото на сезона си.  В момента той е в Мелбърн и остават няколко дни преди края на изолацията и началото на участието му в един от двата АТР 250 турнира на „Мелбърн Парк“.

Световният №19 отговори на различни интересни въпроси на феновете си във видео на живо в Instagram страницата на Vitamin Well. "Аз съм от късметлиите, които всъщност получават време навън, чудесно е, имаме шанса да тренираме, което помага. Кортовете са буквално до нас. Много играчи са тук, всичко е наблизо. Винаги е специално да започнем годината тук, за мен е 12-а или 13-а година, в която го правя. Хората са много приятни, дано имаме чудесно лято тук". 

"Миналата година си поставих доста цели. Това е нова година, оставам позитивен, просто искам да започна добре годината. Развълнуван съм да започна, да видя как се чувства тялото ми, после ще видим как ще продължи годината".

"Отдавна не съм се борил за тази титла, винаги е цел за мен, особено в началото на годината, когато си тренирал много и си направил всичко, което трябва. Идва моментът, в който всичко започва отначало. Треньорът ми е в изолация за две седмици. Чакахме прекалено много, сега просто искаме да се състезаваме, да видя моите приятели", разказа още той.

А на въпрос как празнува победите Григор отговори: "Трябва да намериш баланса. Оцени моменти, помисли какво си направил добре, но на следващия ден имаш нов мач. Ако спечелиш турнира, тогава може да си вземеш няколко почивни дни".

А наскоро стана ясно, че Григор Димитров е основал благотворителна фондация в България (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички