Александър Бублик е съперникът на Григор Димитров във втория кръг в Синсинати


Александър Бублик е съперникът на Григор Димитров във втория кръг в Синсинати
Снимка: Getty Images

2723 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще се изправи срещу казахстанеца Александър Бублик във втория кръг на турнира от сериите Мастърс 1000 в Синсинати. По-рано през деня Григор отстрани 16-ия в света Роберто Баутиста Агут и се класира за 1/16-финалите на надпреварата.

Александър Бублик пък преодоля трудно в първия кръг американеца Маркос Гирон в три сета - 3:6, 6:3, 7:6(5). Бублик се нуждаеше от обрат и над 2 часа на корта, за да се справи с американеца и да се класира за следващата фаза, където ще срещне Григор.

Димитров и Бублик се изправиха един срещу друг по-рано през годината на Уимбълдън, където казахстанецът победи българина в три сета благодарение на изключително успешния си сервис. 38-ият в света тенисист е висок близо 2 метра, което значително му помага при сервирането.

Григор има още едно поражение от Бублик, но през 2019 година на твърди кортове в Китай. Българинът обаче може да се похвали с това, че е печелил Мастърса в Синсинати - през 2017 година. Двубоят между Григор Димитров и Александър Бублик ще се изиграе в сряда след 17 часа, като ще можете да го проследите НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички