Секссимволът на световния тенис: Григор Димитров и историята на 6-те му интимни връзки (СНИМКИ)


Секссимволът на световния тенис: Григор Димитров и историята на 6-те му интимни връзки (СНИМКИ)

142887 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров е безспорно сред най-атрактивните състезатели на тура поради огромния си набор от технически изпълнения, на които е способен и които често употребява за радост на зрителите по трибуните.

30-годишният хасковлия обаче от години насам е считан от мнозина и за най-привлекателния чисто физически съвременен тенисист. Това мнение се поддържа най-вече от по-нежния пол. А в негова подкрепа е и фактът, че българинът може да се "похвали" с интимни взаимоотношения с някои световно известни личности, които също привличат погледите.

Разбира се, преди да стане толкова популярен за широката аудитория Димитров е имал и други партньори в живота. Ще ви представим и 6-те жени, за които е известно, че са се срещали с Григор Димитров в даден период от живота му.

Изненадващо или не, но, доколкото е известно, Гришо е имал само една приятелка от български произход. Става въпрос за пловдивчанката Симона, която е дъщеря на популярния в Пловдив (откъдето е и Симона) бизнесмен Ангел Стефанов.

Когато Димитров печели Уимбълдън за юноши през 2008 година, той вече има нов партньор до себе си. Става въпрос за Романа Табак, която е от Словакия. Той остава голямата юношеска любов на Табак, както самата тя признава.

И след това започват срещите му с едни от най-популярните тенисистки. Няколко години след Романа Табак българинът се насочва към Париж и тренира в прочутата академия на треньора Патрик Муратоглу, а там среща... Серина Уилямс. Нещата обаче меко казано не им се получават и връзката им остава твърде кратка. Въпреки това години напред в бъдещето двамата са в отлични отношения. Но американката не е разсъждавала в тази насока, поне в началото:

"Той има каменно сърце" - изказва се Серина за Григор, който отвръща: "Тя знае, че не съм лош човек. Просто нещата между нас не се получиха. Научих много от тази връзка" - пък споделя българинът.

Не много далеч в бъдещето Димитров започва своите интимни взаимоотношения с най-голямата съперничка на Серина Уилямс на корта - рускинята Мария Шарапова, която по онова време бе най-скъпоплатената спортистка в света. В началото тя го възприема по-инфантилно поради факта, че е по-малък от нея с 4 години. Той все пак печели (трудно) сърцето ѝ. Не е ясна причината за раздялата им след време, но и те остават в добри отношения.

След това идва ред на още една световноизвестна звезда, този път обаче не от сферата на спорта. Става въпрос за певицата Никол Шерцингер, която е с цели 13 години по-възрастна. Това породи и много коментари за тяхната връзка. Те обаче прекараха около две години заедно.

Основната версия за раздялата им е това, че Шерцингер е имала намерения да се задоми и да създаде семейство, докато Григор Димитров не е бил на този етап от живота си.

И накрая идва ред на настоящата приятелка на българина. Става въпрос за руската милиардерска дъщеря Лолита Османова. Тя се появи в ложата на Григор на един турнир във Виена (там бе и нейният баща Елдар Османов), което сложи началото на спекулациите, че именно тя е новата любов на Димитров. Спекулации, които се оказаха верни. Трябва да се отбележи, че отне доста време, преди двамата да афишират официално връзката си чрез обща снимка.

През годините е имало и доста други имена, които са били спрягани за половинки на хасковлията. Сред тях са и две тенисистки - канадката Южени Бушар и французойката Ализе Лим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички