6 стоплящи сърцето момента на спортсменство от Григор Димитров (ВИДЕО)


6 стоплящи сърцето момента на спортсменство от Григор Димитров (ВИДЕО)
Снимка: Hristo Totev/LAP.bg

14235 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров е всеизвестен със своя огромен набор от феноменални удари, с които разполага. А когато играе с настроение и прибягва до тях, все привърженик на този спорт би мечтал да застане непосредствено до корта и да се радва на магията на българина.

30-годишният хасковлия обаче ни е пленявал неведнъж и чрез постъпки, които не са пряко обвързани с представянето му от чисто спортен аспект. А именно - с действия, говорещи и доказващи, че той е сред най-големите спортсмени в този спорт.

Неслучайно каналът на АТП в "Ютуб" предостави възможността на феновете да си припомнят 6 стоплящи сърцето момента на спортсменство от страна на Григор Димитров. Можете да видите кадрите във видеото по-долу.

А някои от случаите, поместени там, са:

Маями, 2014 година: Гришо иска кърпа от едно от момичетата на корта, но вижда, че тя не се чувства зле, след което лично я съпровожда и я поставя да легне, за да получи допълнителна помощ.

Шанхай, 2016 година: Димитров играе срещу Поспишил, който със силния си сервис удря момче, което подава топки, по тялото. Димитров веднаг се притича на помощ и дори оставя подарък за малчугана, за да го успокои.

Бризбейн, 2018 година: Димитров скоростно се притича на помощ на съперник, който контузи глезена си по време на сблъсъка между двамата, като зрелищно прескача мрежата, за да стигне по-бързо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички