Къде да гледаме мача на Григор Димитров в Торонто днес?


Къде да гледаме мача на Григор Димитров в Торонто днес?
Снимка: Getty Images/Guliver

5580 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се завърна на пътя на победите, след като си взе едномесечна почивка след отпадането от "Уимбълдън". Световният №5 стигна до пълен обрат срещу Фернандо Вердаско в мач от втория кръг на Мастърс турнира в Торонто, като изкова страхотен успех, и то след разиграване с 35 удара!

Гледай на живо Григор Димитров и мачовете от турнирите ATP Masters 1000 и ATP 500 само по MAX Sport 1.

Във третия кръг на надпреварата той ще се изправи срещу много любопитен съперник - Франсес Тиафое от САЩ. Той е представител на новата генерация тенисисти в мъжкия тур, като е едва на 20 години и в момента заема 41-о място в Световната ранглиста. В предишния кръг той изненадващо отстрани Милош Раонич, с което си заслужи вниманието на специалистите.

Това ще е първи мач между двамата тенисисти, като битката ще се излъчва и в българския ефир. Гледай на живо Григор Димитров срещу Франсес Тиафое само по MAX SPORT 1. Тези от вас, които не могат да гледат по телевизията, могат да следят мача на Григор Димитров НА ЖИВО в Sportlive.bg. Срещата започва в 18:00 часа българско време по програма, но е възможно да започне и по-късно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички