Къде да гледаме мача Григор Димитров - Кей Нишикори в Рим?


Къде да гледаме мача Григор Димитров - Кей Нишикори в Рим?
Снимка: Getty Images/Guliver

4898 0

Григор Димитров започва кампанията си на поредния "Мастърс" турнир от началото на година. След като отпадна във втория кръг в столицата на Испания - Мадрид, сега той се насочва към Рим и за втори пореден път има много тежък съперник рано-рано в надпреварата - Кей Нишикори.

Двамата се изправят един срещу друг в мач №2 на корт "Next Gen" в италианската столица, като двубоят започва в 13:00 часа българско време. Както е известно, Нишикори попадаше няколко пъти в топ 5 на мъжкия тенис, но контузия го извади от игра през миналия сезон, а сега той бавно, но уверено се изкачва нагоре в класирането. Това е причината двамата тенисисти да се срещнат толкова рано в надпреварата. Гледай на живо Григор Димитров и мачовете от турнирите ATP Masters 1000 и ATP 500 само по Mtel Sport 1.

В миналия турнир по подобен начин Гришо се изправи срещу Милош Раонич и отпадна след тежка 3-сетова битка. Сега Димитров ще се опита да отстрани Нишикори, който игра на финал в Монте Карло наскоро. Той отпадна рано-рано в Барселона и Мадрид, но сега започна надпреварата с двусетов успех срещу Фелисиано Лопес.

Битката между българина и японеца е сред най-интересните за деня, като ще бъде предавана в българския ефир. ГЛЕДАЙ НА ЖИВО Григор Димитров срещу Милош Раонич само по Mtel Sport 1. Тези от вас, които не могат да гледат двубоя по телевизията, могат да следят мача Григор Димитров - Кей Нишикори НА ЖИВО в SPORTLIVE.BG.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички