Григор посочи най-добрия в тениса за всички времена и най-"ужасния"


Григор посочи най-добрия в тениса за всички времена и най-"ужасния"
Снимка: Getty Images/Guliver

14046 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се затрудни да отговори на въпроса "Кой е най-добрият играч за всички времена?". Затова пък звездата ни нямаше проблем да посочи кой е "най-ужасният" сред колегите му.

"Този въпрос продължава доста дълго време и дори и сега с определени номера", заяви той в отговор на първия въпрос. "Определено казваме, че това е Роджър Федерер и още няколко играчи като Новак Джокович и Рафаел Надал. Но все още има доста играчи, които могат да се справят по-добре. Едно от най-хубавите неща е, че тенисът стана много по-добър", сподели Григор в интервю за "Vitamine Well".

"Не знам кой е най-ужасният... Понякога Фабио Фонини. Аз лично му говоря в съблекалнята и му казвам: "Защо? Всичко е чудесно, защо трябва да се държиш така? И той казва: "Съжалявам", сподели Димитров.

Последва въпросът "Кой е най-забавният сред тенисистите?". "Всички сме забавни един с друг, особено ако споделяме съблекалнята. Анди Мъри винаги се опитва да се бъзика с всички. Франсис Тиафо е страхотен човек", категоричен бе хасковлията. А какъв съвет даде на Андре Агаси журналист на "Евроспорт", за да се подобри Григор вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички