Григор: Дължа всичко на баща си, семейството е моята скала


Григор: Дължа всичко на баща си, семейството е моята скала
Снимка: Getty Images/Guliver

1379 0

Първата ракета на България Григор Димитров говори колко важно е за него семейството му. По-специално той коментира връзката с баща си Димитър Господинов.

"Баща ми е доста силен човек, дължа всичко на него. Очевидно моето семейство е най-добрият подръжник, който мога да искам. Те са като моята скала. Ако има нещо, те винаги ще са насреща. Баща ми е един от тези хора, които винаги казват нещата такива, каквито са", коментира звездата, цитиран от tennisworldusa.org.

"Дори сега той иска просто да се справям добре. Мисля, че също фактът, че е мой баща прави за него доста трудно това да остави нещата настрана и просто да ме гледа само като играч. И мисля, че в моменти на съмнение или в периоди, когато не се представям добре, той винаги ми казва: "Хей, слушай, аз съм тук като баща". Така че и това значи много. И да чуя само няколко думи от него - това създава огромна разлика за мен. Не трябва нещо да го питам, той очевидно ме усеща. Имаме една невероятна връзка помежду си. Мисля, че с годините я изграждаме и тя става все по-силна", добави Димитров.

Гледай на живо Григор Димитров и мачовете от турнирите ATP Masters 1000 и ATP 500 само по MAX Sport 1.

В момента българинът играе на Мастърса в Синсинати, където защитава титлата си от миналата година. Той победи в първия мач Миша Зверев и довечера го чака битка срещу Новак Джокович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички