Федерер: Гришо води психологическа война!


Федерер: Гришо води психологическа война!
Снимка: Getty Images/Gulliver

2043 0

Роджър Федерер върна годините назад и се класира за финала на Australian Open 2017 след фамозна петсетова победа над сънародника си Стан Вавринка.

Тенис феновете не могат да сдържат радостта си от факта, че Фед ще се бие за 18-а титла от Големия шлем или срещу Рафаел Надал, или срещу Григор Димитров. Съвсем естествено, акцентът от интервюто му на корта бе именно по тази тема - следващия опонент в Мелбърн.

Репортерът попита ФедЕкспрес дали очаква реваншизъм от страна на Гришо, който не бе доволен, че швейцарецът публикува известното видео с фалшивото пеене.

"На този етап всичко е психологическа война. Шегувам се, Григор усещаше, че ще направя така.

Неговата игра в момента е много завършена, а и увереността му е изключителна. Никога не е приятно да играеш срещу човек, който е пълен с увереност. Но пък от друга страна, другият вариант е да се изправя срещу Рафа... така че...

През последните 10-ина дни се стараех да не мисля за финала, но сега не остана нищо друго и не мога да бягам повече. Обещавам, че срещу когото и да се изправя, ще дам всичко от себеси, дори това да означава да не мога да ходя в следващите пет месеца", заяви Федерер след драматичния успех над Вавринка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички