Тежък мач? Питаха Гришо за клипчето с Роджър Федерер - вижте отговора му


Тежък мач? Питаха Гришо за клипчето с Роджър Федерер - вижте отговора му
Снимка: Guliver/GettyImages

3889 0

Григор Димитров безспорно е сред най-щастливите хора на планетата след страхотния си успех в три сета над Давид Гофен. Въпреки тежкия мач и купищата емоции, които българинът изживя, на интервюто след двубоя той можеше и малко да се забавлява. Непосредствено след срещата Димитров не беше попитан за конкретика по мача му, а за... клипчето, на което пее с Роджър Федерер.

Както е известно, швейцарецът публикува видео, на което вие глас заедно с българския си колега - клип, който се оказа почти толкова популярен, колкото и самият турнир. Оказва се обаче, че Федерер не е искал съгласието на Димитров, а директно е решил да се изложат дружно в социалните мрежи.

"Дали Роджър ме е питал може ли да качи видеото? В никакъв случай. Една вечер просто докато си лежах, получих съобщение, че той е публикувал нещо. Единствената ми мисъл беше "дано не е това". Отворих и го видях. После само му писан едно съобщение, но ще работим над пеенето си", каза Гришо с усмивка след безапелационната победа в четвъртфинала на Australian Open.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички