Димитров: Нишикори е в невероятна форма, очаква ме много труден мач


Димитров: Нишикори е в невероятна форма, очаква ме много труден мач
Снимка: Getty Images/Guliver

2046 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров коментира предстоящия си съперник в турнира в Бризбън. По-рано днес българинът отстрани Джон Милман, а впоследствие стана ясно, че на четвъртфиналите Григор ще се изправи срещу Кей Нишикори.

"В момента бих искал да се фокусирам върху това, което се случва от моята страна на мрежата. Нишикори е в силна форма, очаква ме труден мач. Радвам се, че ще играя срещу него. Той е добър играч. Сигурен съм, че ще бъде страхотен мач, така че се надявам да мога отново да покажа добър тенис", заяви Димитров.

Двубоят ще бъде повторение на финала от 2017 година, когато Димитров надделя над японеца, за да вдигне трофея в Бризбън. Това обаче е единствената победа на българина над Нишикори, като е допуснал и четири поражения срещу поставения под номер две в схемата.

Междувременно Димитров намекна, че работата му с Андре Агаси няма да продължи дълго. Вижте повече подробности в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички