Съперникът на Григор: Много труден противник, когато е в ритъм


Съперникът на Григор: Много труден противник, когато е в ритъм
Снимка: Getty Images/Guliver

1434 0

Съперникът на Григор Димитров във втори кръг на тенис турнира в Бризбън - Джон Милман, изказа ред комплименти за първата ракета на България. Двамата ще мерят сили в Австралия в повторение на миналогодишното издание на турнира, когато на същия етап по-силен се оказа българинът.

"Григор имаше средно добра година по неговия висок стандарт. Според мен не беше слаба, но съм сигурен, че ще иска да вдигне нивото. Той обича да идва тук, печелил е титлата. Много труден противник, когато е в ритъм. Играта му много трудно може да се контролира, защото има страхотни възможности", коментира австралиецът след успеха си над Тенис Сандгрен.

ВМЕСТО ВДЪХНОВЕНИЕ, СОЛИДНА ДОЗА РАЗОЧАРОВАНИЕ ЗА ГРИГОР ДИМИТРОВ ПРЕЗ 2018 ГОДИНА

"Очаквам с нетърпение мача. Това са двубоите, които искаш да играеш. Да премериш сили с най-добрите в света, а какво по-хубаво място да го направиш, ако не в Бризбън", допълни Милман.

Димитров ще излезе срещу австралиеца в сряда, най-вероятно на централния корт в Бризбън. Двамата са се срещали още веднъж - през 2010 година в Нотингам, където в първия кръг на квалификациите Милман печели с 6:3, 6:4.

Вижте тук какъв е шансът Григор да се върне в топ 5 тази година. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички