На Олимпиадата в Токио няма да бъдат допускани чуждестранни фенове


На Олимпиадата в Токио няма да бъдат допускани чуждестранни фенове
Снимка: Getty Images/Gulliver

961 0

По време на виртуална среща, в която са взели участие председателят на организационния комитет на Токио 2020 Сейко Хашимото, президентът на Международния олимпийски комитет Томас Бах, президентът на Международния параолимпийски комитет Андрю Парсънс, губернаторът на Токио Юрико Койке и японският министър, отговарящ за игрите, Тамайо Марукава, e било решено следното:

"Организаторите на Олимпийските игри в Токио решиха да забранят на чуждестранните зрители да присъстват на игрите това лято поради пандемията на коронавирус."

"Томас Бах и Андрю Парсънс уважиха решението на Токио, когато разглеждаха безопасността на участниците в игрите, както и тази на японските граждани.", заяви председателят на организационния комитет Сейко Хашимото.

По програма Игрите в Токио трябва да започнат на 23 юли 2021 година. Първоначално Олимпиадата трябваше да се проведе през лятото на миналата година, но заради пандемията от коронавирус по света, тя беше отложена. Същата съдба сполетя и Европейското първенство по футбол.

А кои две българки вчера си осигуриха билет за Токио, можете да разберете ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички