Седемте най-подходящи спорта за начинаещи в прогнозите


Седемте най-подходящи спорта за начинаещи в прогнозите
Снимка: Gettyimages

2246 0

Ако вярваме на статистиката в спорта, докато четете тези редове, в света съществуват около 8000 различни спортни дисциплини. Всяка една от тях се радва на почитатели, някои са по-известни от други. Букмейкърите не предлагат такова разнообразие, но пък са уловили есенцията от дисциплини, които се радват на по-сериозна аудитория. Неподготвеният клиент може да се изненада от огромното разнообразие, като следващият въпрос винаги ще бъде: къде да насоча вниманието си? В следващите редове ще ви запознаем с някои от най-добрите спортни дисциплини, които дават по-високи шансове на начинаещите фенове:

1. Започваме с добрия стар футбол, като един от световните спортове, генериращ зрителски интерес и огромна аудитория за всеки един почитател. Играта е обичана от мнозина, всяка година, без значение дали сте фен или не, можете да видите как се правят трансфери за милиарди долари, а всяко следващо поколение се стреми да промени играта, да даде малко повече от себе си и да достигне легендарния статус. Благодарение на анализаторите, статистиката и покритието на медиите, тук е особено лесно да направите своята прогноза. И точно по тази причина букмейкърите залагат на този спорт.

2. Американският футбол е друга интересна посока, към която може да се ориентирате, макар и да не е толкова популярна в Европа. Възможностите на атлетите, както и огромното разнообразие, което присъства в това отношение. Освен сериозните инвестиции, по време на сезона има интересни срещи всяка седмица. За прогнози и анализи ще трябва да се насочите към американските източници, като макар и този спорт да прилича малко на ръгбито, веднага ще забележим и адреналина, който се предоставя. Нация от милиони фенове не може да греши и точно по тази причина спокойно може да се насочите и към тази дисциплина. Да не говорим, че Супер Боул се радва на световна зрителска аудитория.

3. Конните надбягвания може да не са за всеки, но също могат да предложат сериозен чар за феновете. Един анализ ни показва, че след футбола, в някои страни това е вторият най-гледан спорт. Редица букмейкъри предоставят възможност на феновете си да гледат надбягванията с помощта на пряко предаване, което носи допълнителни плюсове. Самите залози са праволинейни, можете да избирате реда, в който всеки кон ще финишира или да номинирате един, който смятате, че ще победи. И до днес критиците смятат, че това е една от най-красивите дисциплини и не си мислете, че това е евтин спорт. Често поддръжката на състезателен кон може да надхвърли тази на спортен автомобил.

4. Няма как да пропуснем и тениса като добра възможност. Тази дисциплина спечели светлината на прожекторите и ни позволява да следваме много по-подробно формата на всеки един атлет. С оглед на шансовете, винаги сме 50-50, а да не забравяме, че в момента някои от старите хегемони започнаха да свалят гарда, а новите таланти чакат точно това, не трябва да забравяме емблематичния мач на Пиронкова срещу Уилямс, като ремито беше предадено автоматично. Някои казват, че е контузия, други са на по-различно мнение. Един поглед върху Bwin Mobile ще ни покаже, че имаме възможност да следим редица спортни сблъсъци, при това докато сме в движение, използвайки високи коефициенти и всички необходими функции. Още по-добрата новина е, че големите турнири предстоят, следователно никога не е късно да обърнем внимание на любимите играчи и моментната им форма.

5. Крикетът е втората най-гледана игра в света. Създадена в Англия, тя бързо започва да се разпространява в колониите на Британската корона - предимно офицерите започват да я играят в страни като Индия, Пакистан и още много други, като и до днес остава един особено впечатляващ спорт. Анализаторите често смятат, че това е игра на големите тимове, но изненади винаги има, а това е перфектна възможност за феновете и техните прогнози. Препоръката обаче е да се запознаем по-подробно с отборите, които смятаме, че имат най-високи шансове, а и да не залагаме много на емоциите, защото в спорта и най-вече в правенето на залози, такива изобщо не се препоръчват.

6. Бейзболът е игра, в която се изисква много сериозна физика. Хвърлената топка често преминава бариерата от 100 км/ч, а ударът с батата не е по-малко впечатляващ. Бейзболът започна да се разпространява и в Европа, но все още не може да се похвали с магнитуда, който има в САЩ. Правилата са особено лесни. Батиращият отбор има право да използва трима играчи, като идеята е всеки да изпрати топката по-далече, за да може да премине през 3-те бази. Ако топката се върне до дадена база, преди играчът да е стигнал - изгаря и трябва да бъде заменен. След това отборите се сменят. Като един вековен спорт, бейзболът може да се похвали с достатъчно легенди и истории, да не говорим за внимание от феновете. И както се досещаме, не са малко онези, които избират точно тази дисциплина за забавление.

7. Боксът продължава да се радва на внимание от феновете, дори и да се смята, че в момента има сериозна опозиция в лицето на смесените бойни изкуства. Благодарение и на родното присъствие, все повече фенове започнаха да обръщат повече внимание и на шампионите, както и на тяхното представяне. Спортните прогнози тук са доста вълнуващи. Можем да изберем в кой рунд ще приключи срещата, кой ще бъде краен победител, както и да заложим на брой точни удари. В бокса има само два изхода - победа или равенство, като второто се случва изключително рядко, но след като Фюри и Уайлдър постигнаха това миналата година, не трябва да отписваме и тази опция. Днес почти всеки почитател има прогноза, а правилата са достъпни свободно в интернет и много бързо се учат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички