МОК с изявление относно предстоящата Олимпиада


МОК с изявление относно предстоящата Олимпиада

2182 0

Минути, след като официално стана ясно, че Европейското първенство по футбол няма да се състои през 2020-а година, а 12 месеца по-късно, отговорните за другото най-голямо спортно събитие за това лято - Олимпийските игри в Токио, излязоха с изявление.

Става въпрос за Международния олимпийски комитет, който успокои спортните привърженици, като призна, че за момента не се очаква игрите да бъдат отменени и няма да се взимат по-драстични мерки. Ето какво още бе обявено:

"МОК остава напълно посветен на Олимпийските игри в Токио през 2020-а година и повече от 4 месеца преди началото - няма нужно от никакви драстични решения на този етап. Всякакви спекулации на този момент биха били непродуктивни" - започна обръщението.

"МОК окуражава всички спортни атлети да продължават да се приготвят усилено за Олимпийскити игри в Токио през 2020 година. Нека го правят по най-добрия начин, по който могат" - завършват от комитета със специално обръщение към всички спортисти, които ще участват на Олимпиадата. 

Участието на звездата на Ливърпул Мохамед Салах на Олимпиадата става още повече под въпрос, след като почти със сигурност мърсисайдци ще имат двубои и през лятото. Вижте каква бе ситуацията между него, Клоп и Египет още преди разразилият се проблем с коронавируса - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Под лупа


На Острова да си записват: Как Симеоне неутрализира тотално Ливърпул?

Само преди седмица медиите на Острова публикуваха много интересно наблюдение, а именно, че Ливърпул е по-опасен...

Реклама
Реклама