Баба Розка: Много съм разочарована, никой не ми каза защо съм уволнена


Баба Розка: Много съм разочарована, никой не ми каза защо съм уволнена
Снимка: Sportlive.bg

3896 0

91-годишната спортистка Розка Станчева, известна като Баба Розка, сподели, че е разочарована от решението на служебния министър Весела Лечева да я уволни. Тя призна, че се е разплакала, когато е научила решението на министъра.

Розка Станчева беше назначена в Спортното министерство преди 4 месеца от тогавашния министър Радостин Василев. Гражданският ѝ договор е прекратен от 1 септември.

"Много съм разочарована. Със сълзи излязох от министерството, когато ми казаха. Не знаех какво да направя. Търсих Лечева, но тя отсъства, исках да питам по какви причини, но никой не ми отговори", сподели баба Розка пред bgonair.bg.

Тя продължава всеки ден да посещава лекоатлетическата писта в НСА. Въпреки прекратения договор и първоначалното разочарование, усмивката се е върнала на лицето ѝ.

"Хората на всяка крачка ме поздравяват и с усмивка ме посрещат. Студентите в академията като ми се усмихнат и разбирам, че са ме познали", казва Розка, която е носител на стотици отличия от спортни форуми по цял свят. А ето как отговори на въпроса Лечева защо е уволнила Розка Станчева. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички