Данаил Ганчев и Филип Филипов проведоха среща в спортното министерство


Данаил Ганчев и Филип Филипов проведоха среща в спортното министерство
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

1463 0

Синът на собственика на ЦСКА Гриша Ганчев - Данаил Ганчев и изпълнителният директор на „червените“ Филип Филипов са били на среща в спортното министерство, съобщава „Тема спорт“.

Между двете страни бе подписан договор за сътрудничество за реконструкцията на стадион „Българска Армия“. Очаква се по-конкретни детайли да бъдат обявени през следващите дни. Именно за това говори и Гриша Ганчев в своето интервю пред клубния сайт.

"Това правителство си е окей. Имат желание като нас да свършим работа и в близките дни ще стане ясно как, защо, какви са сроковете...", заяви Ганчев вчера (25.05). На вчерашната среща не е присъствал спортният министър Радостин Василев.

От ЦСКА имат срок до края на календарната година да представят подробен проект за реконструкцията на арената, както и бюджет. От спортното министерство пък трябва да извадят необходимите документи и разрешителни за строежа. Капацитетът на обновения и модерен стадион на “червените” ще е около 18 000 места, 3000 от които ще са за правостоящи.

Вижте още: Какво още каза Гриша Ганчев за новия стадион на "червените"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички