Антъни Иванов отговори чрез Градев на БФПС: Посочи кога разкрива "другата истина"


Антъни Иванов отговори чрез Градев на БФПС: Посочи кога разкрива "другата истина"
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

5018 0

Един от най-популярните юристи у нас в света на спорта - Георги Градев, на практика отговори от името на Антъни Иванов след пресконференцията на президента на Българската федерация по плувни спортове Георги Аврамчев.

Градев нападна федерацията и коментира състоянието на спорта у нас, намирайки връзка между двете. Той сподели, че ще разкрият "другата истина", но към момента това е невъзможно поради изискването за поверителност на процедурата в Лозана.

Ето какво написа Градев в личния си профил в социалната мрежа Facebook (без редакторска намеса):

"Очевидно е, че тези хора живеят в някаква паралелна реалност от социалистическите времена. Липсва им елементарна административна култура (което е в основата на целия проблем). Липсва им обективна оценка на собствените им възможности и знания. Липсва им представа за съвременните добри управленски практики. Но най-вече им липсва човещината, която Антъни заслужава в този момент.

Станахме свидетели как една спортна федерация току-що изостави своя спортист и го заклейми като "виновен" без присъда. Щели да му отворят вратата, когато свърши делото в Лозана (ако го спечели). А да застанете до него? Да го подкрепите? Да поемете отговорност за неразбориите по уведомяването му преди Световното в Абу Даби през декември 2021 г., които са в основата на проблема?

За съжаление, целият ни спорт е на това дередже, защото се управлява от усмивки от старите ленти, които не могат да направят прехода към 21 век. Виновни са и всички онези, които покорно търпят това положение.

Поради изискването за поверителност на процедурата в Лозана, няма как да коментирам в детайли сега, но със сигурност ще разкрием другата истина след решението на съда. Дотогава ще гледаме Антъни как покорява нови върхове и дай Боже да се класира за Олимпиадата (въпреки тези във федерацията)!" - сподели Градев.

Вижте подробности за това как президентът на федерацията по плувни спортове обясни колко пари е взел Антъни Иванов и му "затвори вратата".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички