Антъни Иванов скандализира: Не ми се плува, по-талантлив съм от вас (ВИДЕО)


Антъни Иванов скандализира: Не ми се плува, по-талантлив съм от вас (ВИДЕО)
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

5143 0

Олимпийският плувец на България от изминалите игри в Токио през 2020-а година - Антъни Иванов, скандализира социалните мрежи със серия от клипове, които започват с коментар върху изказване на руския тенисист Даниил Медведев и продължават с откровения на спортиста около професионалния му спортен път в последно време и критиките към спорта в България. 

Всичко това се случва в серия от общо 5 клипа, по време на които българинът шофира, вероятно на територията на САЩ, където тренира и учи. 

Признанията на българина

"Гледам видеото на Медведев и се замислям как това е адски странно да се каже от по принцип някой спортист - че си ляга късно, че ядат вредни неща, че излизат да пият с приятели и т.н.

Истината е, че абсолютно всеки спортист го прави, просто самите хора си мислят, че това са неща, които спортиста не ги прави, но това не е вярно, защото те са обикновени хора като останалите.

 

Най-интересното поне за мен е, че ако видите нещата, които правя извън басейна, може би, ще се учудите, че плувам по този начин. Просто истината е, че въобще не ми се плува по принцип и ако се захвана сериозно със плуването - ще плувам много добре, но няма да смисъл да се прави това нещо, защото няма спонсори, няма финанси, няма нещо, от което да изкараш с плуването. Заради това и всички спортисти от не толкова високоплатените спортове търсят друга реализация.

Гледате ме и си мислите, че се скъсвам от тренировки, но просто аз съм доста по-талантлив от вас и това е факт. И колкото и да ме плюете, да ме обвиняват за глупости, да ми обясняват, че съм бил с допинг и тн., при положение, че дори забравям да си пия хапчетата за възстановяване, е пълен смях.

Много е забавно да четеш коментари отстрани, понеже аз си знам възможностите и какво мога да постигна, но не виждам абсолютно никакъв смисъл, особено да го правя за България, като накрая те плюят, все едно си най-големия грешник. Абсолютно никакво желание нямам, докато не застане един сериозен човек и не каже: "Аз ще ти помогна - ти направи това, това и това", категоричен бе Иванов в серия от клипове в социалните мрежи.

В допълнение талантливият плувец коментира и цялостно ситуацията с българския спорт, но бе категоричен, че няма да говори пред медии въпросната информация, с която разполага, а когато реши ще разкрива частично от нея. Той сподели и намеренията да спечели републиканското в България със своя отбор Черно море. 

Вижте фразата на Гай Юлий Цезар, която Антъни Иванов използва, когато му бяха възстановени състезателните права!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички