Община София подкрепя Кобрата с видео в метрото


Община София подкрепя Кобрата с видео в метрото
Снимка: kubratpulev.bg

1574 0

"София подкрепя Кубрат Пулев за мача за световната титла". Този надпис виждат от вчера пътниците в метрото. Той е част от 12-секундно клипче, което се върти на всеки половин час на всички екрани в метростанциите. В клипа се сменят кадри на Кобрата. На края на фона на националния трикольор се появяват надписът и логото на София, която през 2018 г. ще е европейска столица на спорта. Видеото ще се върти и през целия днешен ден. Така, освен че изразява подкрепа за най-добрия ни боксьор, общината се надява да накара повече софиянци да стискат палци днес на Пулев, който ще се бори за световната титла срещу Владимир Кличко.

"Решихме да подкрепим Кубрат Пулев, както всички българи, и да му пожелаем успех. Самият факт, че влиза в двубой с Кличко, го прави герой. Надявам се да му вдъхнем сили и да има успех днес. Всички ще му стискаме палци", заяви пред "24 часа" кметът на София Йорданка Фандъкова.

През април с лидера на ГЕРБ и настоящ премиер Бойко Борисов тя изгледа от първия ред в Германия победата на Пулев над хърватина Ивица Перкович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички