Никой не иска да се бие с Кобрата за титлата


Никой не иска да се бие с Кобрата за титлата
Снимка: БГНЕС

2970 0

Кубрат Пулев може и да не стигне до двубой срещу Антъни Джошуа или Владимир Кличко, тъй като и двамата нямат никакво намерение да се бият с българина за титлата на IBF.

Кобрата е задължителен претендент за световната титла в тежка категория, но не привлича достатъчно интерес, колкото квартета Кличко-Джошуа-Паркър-Уайлдър. Това е основната причина всички да странят от двубой с Пулев, който рано или късно ще се бие за титлата, но не се знае срещу кого.

Това мнение изрази агентът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, който подготвя мегадвубой през лятото срещу Дионтей уайлдър.

"Ситуацията е много подобна на тази, в която титлата си загуби Тайсън Фюри. Невъзможно е да събереш всички пояси и в същото време да организираш само мачовете, които феновете искат.

От IBF обявиха, че, ако Джошуа победи Кличко, той трябва да се бие с Кубрат Пулев, който е задължителен претендент. Но ние сме много заинтересовани да организираме мач с Уайлдър през лятото. Или с Джоузеф Паркър. Не ни се иска нещата да се развиват така, но, ако обстоятелствата ни принудят, Джошуа може да се откаже от пояса на Международната боксова федерация”, обяви Еди Хърн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички