Къде да гледаме мача на Благой Иванов - Багата в UFC


Къде да гледаме мача на Благой Иванов - Багата в UFC
Снимка: БГНЕС

14718 0

Благой Иванов - Багата се подготвя за своя трети мач в най-популярната ММА организация в света - UFC. Българинът ще се изправи срещу австралиеца Тай Туиваса (повече за него четете тук), а мачът ще бъде част от голямата галавечер в UFC, на която ще се изиграят още няколко впечатляващи мача.

Феновете на UFC ще станат свидетели на два мача за титли - Тони Фъргюсън и Доналд Серони, както и двубоят между Джими Ривера и Пьотър Ян. Арена на битките ще бъде прочутата зала “Юнайтед център” в Чикаго. В нея играят мачовете си емблематичните за NBA и NHL отбори “Чикаго Булс” и “Чикаго Блекхоукс”.

Залата, в която се е вихрил легендата на баскетбола Майкъл Джордан, е с капацитет за над 20 000 зрители. Очаква се Багата да получи солидна българска подкрепа, тъй като в Чикаго и региона живеят много наши сънародници. Сред публиката най-вероятно ще бъде и легендата на българския футбол Христо Стоичков.

Сблъсъкът между Багата и Тай Туиваса се очаква да започне в ранните часове на 9 юни - около 5 часа сутринта. Двубоят ще бъде предаван пряко в ефира на MAX Sport 2, като може да следите новини и подробности около мача в SportLive.bg

Тони Фъргюсън и Доналд Серони, както и сблъсък между Джими Ривера и Пьотър Ян.Тони Фъргюсън и Доналд Серони, както и сблъсък между Джими Ривера и Пьотър Ян.
А какво очаква от мача на Благой Иванов боецът Деян Топалски и какви предимства вижда той за Багата - четете тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички