Една от звездите ни в женската борба посегна на живота си


Една от звездите ни в женската борба посегна на живота си
Снимка: Българска федерация по борба

4647 0

Трикратната европейска шампионка по борба Биляна Дудова е опитала да се самоубие. 21-годишната спортистка е била открита във вторник вечерта с прерязани вени от съотборничката си Сезан Белберова в стаята им в столичен хотел, съобщава "Телеграф".

Белберова позвънила на 112 и незабавно на мястото е пристигнала линейка и полиция. Спортистката е откарана в болница "Св. Иван Рилски". За щастие, лекарите успели да спасят Дудова и в момента тя е без опасност за живота.

Около 20,30 ч. във вторник вечерта на тел. 112 бил получен сигнал от Сезан Белберова, че е открила приятелката и съотборничката си Биляна Дудова обляна в кръв. Двете момичета живеели в стая под наем в хотел "Диана" в столичния квартал "Дианабад". Като се прибрала, Сезан видяла и окървавен кухненски нож, с който състезателката е рязала вените си.

Разследват се възможните версии, заради които шампионката е посегнала към живота си. Тя била винаги усмихната, позитивна и не е показвала, че е в депресия. Неофициално една от версиите на разследващите е, че може да става въпрос за личен мотив или за нещо, свързано със състезателната ѝ кариера. По думите на нейни приятели и съотборници, преди време Дудова загубила майка си, което преживяла изключително тежко. Въпреки това излизала на тепиха, където спечели редица престижни титли.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички