Във Ферари са доволни от Карлос Сайнц, въпреки лошия старт на сезона


Във Ферари са доволни от Карлос Сайнц, въпреки лошия старт на сезона
Снимка: GettyImages

1369 0

Ферари не направи мечтания старт на новия сезон във Формула 1, но въпреки това съумя да се съвземе и направи няколко добри състезания. Един от пилотите в отбора - Карлос Сайнц, разкри, че шефовете на отбора са доволни от него, въпреки проблемите.

"Във всеки случай, всички са доволни. Ако съм конкурентноспособен, отборът ще бъде доволен. Те видяха напредъка, който постигнахме с колата. Не казвам, че всичко е свършено или че не е нужно да се подобрявам, но е видно, че начинът, по който действам, ми помогна", заяви Сайнц.

"Мислите ми за уикенда са съсредоточени върху това да подобря всичко възможно най-много, отколкото да търся проблеми в колата. Статистически погледнато, всичко е възможно. Моите цели не са се променили (да преследва титлата).

Всеки уикенд отивам с цел да спечеля състезанието. Това е една луда година. Първите два отбора не завършват един след друг, има много промени в точките и това ме кара да вярвам, че всичко може да се случи. Сезонът е различен и много неща могат да се случат в състезанията", допълни още той.

Ето с кои двама пилоти се сравни Сайнц

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички