Бивш световен шампион от Формула 1 изненада, заявявайки кой е лидерът във Ферари


Бивш световен шампион от Формула 1 изненада, заявявайки кой е лидерът във Ферари
Снимка: GettyImages

3130 0

Бившият световен шампион във Формула 1 за 1996 година - Деймън Хил, направи коментар относно отбора на Ферари, който изненада много от феновете на спорта.

Според британецът не Шарл Льоклер, а Карлос Сайнц е човекът, който може да се нарече лидер на отбора, защото не само e по-възрастен от съотборника си от Монако, но и разбира по-добре наставленията, които тимът дава. 

"Карлос Сайнц всъщност ми направи добро впечатление като лидер във Ферари. Той изглежда е по-запознат със стратегиите на отбора и не се страхува да взима решения", заяви Хил пред "Sky Sports".

"В комуникацията на Ферари, по време на състезание, няма постоянство. Понякога е добра, понякога е ужасна... Те трябва да работят над това, защото това е доста ключова част от надпреварата", добави още британецът.

Много от почитателите на Ф1 са съгласни с мнението на бившия пилот. Те смятат, че Сайнц е доста по-зрял, знае кога да рискува и взима по-добри решения, в сравнение с Шарл Льоклер. Наскоро пък босът на Ред Бул също имаше какво да каже за монегаскът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички