Карлос Сайнц заяви: Представям се на нивото на Верстапен и Льоклер


Карлос Сайнц заяви: Представям се на нивото на Верстапен и Льоклер
Снимка: Getty Images

1343 0

Карлос Сайнц е повече от доволен от представянето на своя Ферари след не особено добрия старт на новия сезон във Формула 1. Испанецът, който спечели първото състезание през кампанията, към момента се нарежда 5-и в класирането сред пилотите. Той е на само 2 точки зад съотборника си Шарл Льоклер, но смята, че заслужава да е поне наравно с него.

"Тази година, още в началото на сезона изоставах с 50 точки от лидерите и това прави трудно да си претендент за титлата. Ако погледнете последните няколко състезания обаче, мисля, че се представям на ниво, подобно на това на най-добрите - Верстапен и Льоклер. Чувствам се като част от тях", заяви Сайнц.

"Признавам, че платих цената в началото на сезона, но всички във Ферари са доволни от резултатите ми. Те са забелязали напредъка ми. Трудно е с тази кола. Две последователни оттегляния в началото ме извадиха от надпреварата за титлата много рано.

След това се издигнах в Канада и Силвърстоун, после влоших представянето си, а след това пак се поправих. Предпочитам да се представям по начина, който сега, отколкото като в началото на сезона", допълни още той.

Ето какво е мнението на босовете на Ферари за Сайнц

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички