"Свръхчовек": Шефът на Астън Мартин се прехласна по Фернандо Алонсо


"Свръхчовек": Шефът на Астън Мартин се прехласна по Фернандо Алонсо
Снимка: Getty Images

1644 0

Шефът на отбора на Астън Мартин във Формула 1 - Майк Крак, спомена, че Фернандо Алонсо е "свръхчовек", имайки предвид възрастта му, що се отнася до представянето и реакциите му.

 

В ексклузивно интервю за "RaceFans", Майк Крак говори за Фернандо Алонсо. Босът на отбора се прехласна по неговите умения, заявявайки, че за пръв път вижда нещо подобно.

"Не съм виждал нещо подобно с какъвто и да е пилот – независимо от възрастта, независимо от категорията – никога не съм виждал нещо подобно. Все още съм дълбоко впечатлен от първите състезания, които направихме . Това вероятно е добра формулировка. Това вероятно е правилното нещо. Времената за реакция – ние винаги го гледаме – те са фантастични. Просто е невероятно. Така че вероятно е "свръхчовек" (б.р Фернандо Алонсо)", категоричен е експертът.

Двукратният световен шампион впечатли всички с представянето и резултатите си през първата си година с Астън Мартин през 2023 г. Алонсо в момента е трети в шампионата при пилотите и натрупа множество подиуми през първата половина на сезона и стигна до най-доброто от възможностите си, за да извлече максимума от колата.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Серхио Перес отправи закана към Макс Верстапен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички