Ще замени ли Даниел Рикардо Серхио Перес в Ред Бул? Кристиан Хорнър даде категоричен отговор


Ще замени ли Даниел Рикардо Серхио Перес в Ред Бул? Кристиан Хорнър даде категоричен отговор
Снимка: Getty Images

1810 0

Спекулациите около бъдещето на Серхио Перес в отбора на Ред Бул във Формула 1 продължават. Мексиканецът стартира силно кампанията, но в последните няколко състезания не се представя на нужното ниво, което роди редица въпросителни за това дали ще продължи с "биковете" занапред.

Преди няколко дни стана ясно, че Ред Бул е позволил на Даниел Рикардо да се присъедини към дъщерния им тим - АлфаТаури, а с това стартираха спекулации дали австралиецът ще замени Чеко като втория пилот на биковете. Босът на тима - Кристиан Хорнер, даде категоричен отговор по този казус. 

"В момента плановете до края на сезона са ясни. Така че няма мисли, или очаквания извън това. Дадохме Дани под заем на АлфаТаури до края на годината. Разбира се, нашите пилоти ще бъдат Макс и Чеко отново следващата година. Но винаги е добре да имате талант в резерв", категоричен бе британецът за "F1 Nation Podcast". 

"Мисля, че Даниел очаква с нетърпение старта с АлфаТаури, той твърдо иска да се бори за мястото в Ред Бул през 2025 година. Това е неговата златна цел", добави още Хорнер.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ред Бул готви пакет с промени за Гран при на Унгария.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички