Шефът на МакЛарън: Ферари ще отговори на критиките


Шефът на МакЛарън: Ферари ще отговори на критиките
Снимка: Getty Images/Guliver

997 0

2020-та година се очертава като кошмарна за тима на Ферари, що се отнася до представянето му във Формула 1. До момента през кампанията „черните кончета“ за записали едва два подиума на Шарл Льоклер, като върхът на слабото им представяне бе Гран При на Белгия.

На „Спа“ монегаскът, както и съотборникът му Себастиан Фетел завършиха извън зоната за разпределение на точките. И докато Ферари ще започне уикенда на домашното състезание на Монца с изключително ниско самочувствие, шефът на МакЛарън Андреас Зайдъл е на мнение, че Скудерията има възможността да се измъкне от тежката ситуация и да затвори устите на критиците. „Очаквам отново да бъдем близо до Рейсинг Пойнт и колите на Рено. Гледам и чета всичко, което се изговори и изписа в последно време. Що се отнася до Ферари, те могат отново да имат затруднения. Така че се надявам, че ще имаме възможността да запишем повече точки, както го направихме в Белгия“, заяви Зайдъл пред ‘Autosport’.

“Нещо много важно, което ние никога не правим, е да подценим възможностите на Ферари да отвърне на удара по време на сезона, тъй като те имат опита, силата и инфраструктурата да го направят. Сигурен съм, че е въпрос на време преди те да отговорят на критиците“, добави Зайдъл. А ето какъв е проблемът на Ферари според Флавио Бриаторе.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички