Шеф във Ферари отговори на въпроса какво прави Скудерията толкова специален отбор във Формула 1


Шеф във Ферари отговори на въпроса какво прави Скудерията толкова специален отбор във Формула 1
Снимка: Getty Images/Guliver

2286 0

Спортният директор на Ферари във Формула 1 - Лоран Мекис, смята, че това, което прави отбора специален, е, че винаги привлича вниманието на феновете.

Според него точно това внимание постави Скудерията под напрежение заради явните й грешки по време на състезания досега този сезон.

"Когато получавате голям интерес като Ферари като цяло, тогава вероятно получавате и много повече критики за определени действия. Но мисля, че ако съберем всичко това заедно, това е и причината защо отборът е толкова специален.

Така че, приемаме някои от недостатъците с усмивка и осъзнаваме отговорностите си, осъзнаваме какво очакват от нас, а може би и повече. Ние трябва да продължим да работим усилено и да правим малки стъпки, които ще ни направят по-силни", сподели Мекис.

Отборът на Ферари започна силно настоящата кампания във Формула 1, но редица грешки били те свързани със стратегията на тима, или с пилотите направиха така, че Скудерията да се отдалечи значително от най-големия си претендент - Ред Бул. Разбира се, нищо не е загубено, а до края на сезона остават още няколко етапа.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бъдещето на Мик Шумахер във Формула 1 не е ясно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички