Сайнц: Смея се на хората, които критикуват решението ми да се присъединя към Ферари


Сайнц: Смея се на хората, които критикуват решението ми да се присъединя към Ферари
Снимка: Gulliver/GettyImages

1951 0

Пилотът от Формула 1 Карлос Сайнц разкри, че се смее на тези, които се подиграват на решението му да напусне МакЛарън и да се присъедини към Ферари през следващата година. Още преди началото на настоящия сезон бе обявено, че испанецът ще смени Себастиан Фетел в Скудерията през следващата кампания.

По време на обявяването на новината това изглеждаше като значителна стъпка нагоре в кариерата на Карлос Сайнц. С течение на времето обаче мнозина започнаха да се съмняват във възможностите на „черните кончета“. Във временното класиране при констукторите през настоящия сезон Ферари е на едва 6-та позиция, докато МакЛарън е на 3-то място на 40 точки пред Скудерията. Сайнц обаче не съжалява за решението си и смята, че е направил правилния избор. „Що се отнася до хората, които се подиграват сега, тъй като Ферари се намират в труден период – бих им се изсмял. Това е невероятно чувство, което дори някои от най-добрите пилоти във Формула 1 не са имали възможността да усетят. Затова не съжалявам за решението си да се присъединя към Ферари. Това е невероятно чувство, което ще изпитам през следващия сезон", заяви Карлос Сайнц пред „Мундо Депортиво“.

Въпреки проблемите, които Скудерията има през този сезон испанецът вярва, че феновете ще застанат зад отбора. „Надявам се, че във Ферари ще си свършат работата и ще разполагаме с добра кола през следващата кампания. Феновете трябва да са плътно зад отбора. Така както например феновете на Реал Мадрид ги подкрепят както в силни, така и в слаби години“, добави Сайнц. А ето какво каза шефът на МакЛарън за състоянието на Ферари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички