"Разбира се, че боли": Ник Де Врис проговори, след като бе заменен от Даниел Рикардо


"Разбира се, че боли": Ник Де Врис проговори, след като бе заменен от Даниел Рикардо
Снимка: Getty Images

2026 0

Ник де Врис наруши мълчанието си след внезапното си напускане от Формула 1 дни след Гран при на Великобритания. Бившият пилот на АлфаТаури бе овободен и най-накрая реши да направи публичен коментар, използвайки социалните мрежи.

Нидерландецът е наранен, че периодът му във Ф1 бе кратък. 28-годишният използва Instagram, за да признае разочарованието си. Но той е готов да продължи напред, разглеждайки го като част от своето пътуване в моторните спортове.

"Кратка бележка от мен... След последните събития реших да отделя малко време за себе си далеч от социалните медии, което ще продължа да правя. Бих искал да благодаря на Ред Бул и АлфаТаури за възможността да изживея мечтата си. Разбира се, че боли, че шансът за F1, за който мечтаех толкова дълго, приключи преждевременно. Но животът не е дестинация, той е пътуване и понякога трябва да поемете по трудния път, за да стигнете там, където искате", категоричен е Де Врис.

Кампанията на новобранеца във Формула 1 продължи 10 състезания, преди един от шефовете на Ред Бул - д-р Хелмут Марко, да реши да постави Даниел Рикиардо на мястото на Де Врис. Нидерландецът, който направи дебют миналия сезон с Уилямс, не успя да покаже нужното темпо в новия си отбор.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Най-добрите моменти на Даниел Рикардо във Формула 1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички