Надъхват Хамилтън да не се отказва от Формула 1: Люис е пилот, който не се предава лесно


Надъхват Хамилтън да не се отказва от Формула 1: Люис е пилот, който не се предава лесно
Снимка: Getty Images

1893 0

Все повече и повече се говори как седемкратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън ще сложи край на кариерата си след края на настоящата кампания. Експертът в областта на спорта обаче Крис Данър вярва, че британецът ще продължи да бъде част от Мерцедес и след края на сезона.

Данър е на мнението, че Хамилтън ще почерпи мотивация от своя колега Фернандо Алонсо и именно това ще го накара да остане в спорта и след края на сезона.

"Все още не мисля, че седемкратният световен шампион Люис Хамилтън ще загуби интерес към Формула 1. Според мен той ще се мотивира от подвизите на Фернандо Алонсо през сезона, а испанецът е само с три години по-възрастен от Люис. Хамилтън е пилот, който не се предава лесно", каза Данър за "Servus TV".

Освен спекулациите за пенсионирането на Хамилтън има и такива за евентуално преминаване във Ферари, но няма нищо официално по темата. Разбира се, има и противници на тезата на Данър, които смятат, че британецът не е в състояние да се мери с отличния и бърз болид на Ред Бул.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Люис Хамилтън жегна своя съотборник Джордж Ръсел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички