Шефът на Ферари във Формула 1 категоричен: Можем да настигнем Ред Бул


Шефът на Ферари във Формула 1 категоричен: Можем да настигнем Ред Бул
Снимка: Getty Images

2192 0

Шефът на отбора на Ферари във Формула 1 Фредерик Васьор вярва, че Скудерията може да настигне Ред Бул въпреки незадоволителния старт на кампанията.

Васьор, който замести бившия шеф Матиа Биното, твърди, че Скудерията трябва да се съсредоточи върху собствените си грешки и да се стреми да ги отстрани в близкото бъдеще.

"Можем да настигнем Ред Бул. Трябва да продължим да натискаме. Не е правилно да мислим за разликата и да за това дали ще можем да я затворим. Трябва да се фокусираме върху себе си и върху собствените си грешки", сподели Васьор в интервю.

"Ще видим какъв ще е резултатът, когато направим прилична стъпка. Ако започнем да мислим какво би могло да се обърка в бъдещето, то ние ще сме изгубени", добави още директорът на Скудерията.

Ферари започна слабо старта на новия сезон. Шарл Льоклер отпадна от първото състезание поради проблем с надеждността. Темпото на отбора не беше много по-добро и в Джеда, като и двата болида завършиха зад тези на Мерцедес.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Алфа Таури загатна, че ще върне пилот от Формула 1 обратно на пистата?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички