Мартин Брандъл: Надявам се Хамилтън да иде във Ферари


Мартин Брандъл: Надявам се Хамилтън да иде във Ферари
Снимка: Getty Images/Guliver

1860 0

Бившият пилот във Формула 1 Мартин Брандъл заяви, че иска да види Люис Хамилтън в отбора на Ферари през следващия сезон. Договорът на световния шампион с Мерцедес изтича в края на сезон 2020 и се очаква съвсем скоро да започнат преговорите за нов договор на британеца със „Сребърните стрели“.

Но докато все още няма нищо официално, продължават спекулациите, че 35-годишният пилот може да смени Себастиан Фетел в Скудерията. „Надявам се, че той ще премине във Ферари, тъй като това би била една страхотна история“ сподели Брандъл пред „Стандарт спорт“. „Ще бъде впечатляващо ако Хамилтън отиде там и направи това, което стори Шумахер – да стане световен шампион с три различни отбора. Поразпитах го по тази тема онзи ден и той ми каза – имам червено в каската си, червеното е един от любимите ми цветове, но в момента съм концентриран върху представянето си с Мерецедес. Те са може би най-добрият отбор в момента, плащат му луди пари и той може да стане посланик на Мерцедес след края на кариерата си. Трябва да помислиш дълго и сериозно, ако си решил да сменяш цвета на своя отбор“, добави Мартин Брандъл.

Новият сезон във Формула 1 започва в неделя с Гран При на Австралия на пистата „Албърт парк“. А ето какво каза един от бившите световни шампиони във Формула 1 преди старта на новия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички