Макс Верстапен погна организаторите в Лас Вегас: Изглеждахме като пълни клоуни


Макс Верстапен погна организаторите в Лас Вегас: Изглеждахме като пълни клоуни
Снимка: Getty Images

1338 0

Макс Верстапен изрази неодобрението си от елемента на шоу около Гран При на Лас Вегас във Формула 1, отбелязвайки, че се е почувствал като "клоун" на церемонията по откриването в сряда (15 ноември).

Макс е много недоволен

Заедно с шоу с дронове и музикални изпълнения, събитието включваше част, по време на която пилотите излязоха от гигантски кутии на правата в бокса и бяха представени пред феновете.

Верстапен, който също избра да пропусне по-късно VIP събитието в хотелския комплекс "Wynn's", на което шефът на Формула 1 Стефано Доменикали покани всички пилоти да присъстват, даде да се разбере, че досега не се наслаждава на престоя в Лас Вегас.

"Мисля, че можем да пропуснем всички тези неща. Не става въпрос за певеца или какво и да е било. Просто стояхме там и изглеждахме като клоуни. Всичко тук е 99% шоу и 1% спорт", споделя Макс.

"Няма много емоции в мен, ако трябвa да съм честен. Просто съм фокусиран върху това да се представя добре. Не ми допадат тези неща, на някои може да са им интересни, но не и на мен", добави още пилотът на Ред Бул.

Макс Верстапен вече си осигури световната титла през сезона и в предстоящия уикенд ще опита да се поздрави с победа номер 18 през настоящата кампания. Междувременно бивш пилот във Формула 1 предупреди за пистата във Вегас.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички