Макс Верстапен: Можем да спечелим всяко състезание до края на сезона във Формула 1


Макс Верстапен: Можем да спечелим всяко състезание до края на сезона във Формула 1
Снимка: Getty Images

1391 0

Макс Верстапен вярва, че има шанс Red Bull да спечели всяко едно състезание през сезон 2023 във Формула 1. Действащите световни шампиони бяха изключително доминиращи през този сезон, като спечелиха всички надпревари, включително и спринта в Гран при на Азербайджан.

"Както изглежда в момента, мисля, че можем да спечелим всяко състезание до края на сезона, но това е много малко вероятно да се случи. Винаги има неща, които могат да се объркат. Да, в момента печелим и си осигуряваме места на подиума, но това няма да е вечно", каза Верстапен на пресконференция.

"Винаги сме виждали това във Формула 1, не е нищо ново. Така че мисля, че колкото по-дълго оставиш правилата същите, толкова повече хората ще се обединят и ще се борят заедно. Така че може би това е нещо, което трябва да разгледаме скоро", сподели световният шампион относно промяната на правилата, след която Ред Бул доминира.

Ред Бул и Верстапен в момента гледат стремглаво към Гран При на Испания на пистата в Барселона. Отборът ще търси задължителна победа, а там ще получим отговор на 4 въпроса, които вълнуват феновете на Формула 1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички