Люис Хамилтън: С Мерцедес съм, докато съм жив, относно пенсионирането...


Люис Хамилтън: С Мерцедес съм, докато съм жив, относно пенсионирането...
Снимка: Getty Images/Guliver

1382 0

Люис Хамилтън взе участие в 16-ия си поред сезон във Формула 1. В последно време легендарният пилот не се радва на особено добри резултати, но е категоричен, че не обмисля да се откаже. Самият той вярва, че е по-силен от всякога и че неуспехите единствено го мотивират да продължава.

"Мисля, че ако бяхме спечелили миналата и тази година, животът щеше да поеме в значително различна посока", заяви Хамилтън пред "RACER". 

"Чувствам се обаче в по-добра форма и намирам начини да се чувствам добре физически. Обичам да мисля, че все още заслужавам място тук и има много работа за вършене", допълни още пилотът, разкривайки, че пенсионирането не стои на дневен ред пред него. Той категорично обясни, че за него има само един отбор и това е Мерцедес.

"Години наред се въртят истории за пенсионирането ми, но в момента се чувствам по-здрав и по-концентриран от всякога. Не смятам да приключвам скоро. Целта ми винаги е била да бъда в Мерцедес, подписах с тях през 1997 г. 

Харесвам дългата връзка, която имаме. Чувствам, че се впускаме в много хубави неща, не само в спорта, но и извън него. Винаги ще бъда с Мерцедес, докато съм жив. Чувствам, че мога да се състезавам още", коментира британецът.

Ето защо Хамилтън беше наказан в Италия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички