Легенда на Формула 1 изуми света с твърдение за Хамилтън - всичко е "лъжа"


Легенда на Формула 1 изуми света с твърдение за Хамилтън - всичко е "лъжа"
Снимка: Getty Images

2841 0

Легендата на Формула 1 Дейвид Култард говори по темата за Люис Хамилтън, даде своите доводи и съответно мнението си дали сънародникът му ще продължи да се състезава. Както е известно, слуховете за това, че Хамилтън е приключил с Формула 1 след финала на състезанието бяха много, но Култард вярва, че няма да се стига дотам.

Освен това Дейвид направи много любопитно твърдение, с което изненада мнозина. Той сподели, че според него Хамилтън не преживява далеч толкова зле всичко случило се след края на сезона и че дори го минава по-леко от феновете му и от останалите в отбора.

"Голямото решение бе, когато той се посвети на този договор с Мерцедес за следващите две години - в средата на миналия сезон. Не мисля, че Абу Даби промени нещо. Разбира се, би искал да спечели, той бе много емоционален, но смятам, че всеки би бил при тези обстоятелства.

Но мисля, че всъщност шокът за него вероятно бе далеч по-малък, отколкото за Тото Волф, за останалите в отбора или за феновете. Не мога да се меря с Люис по успехи или скорост, но това, което виждам като общо между нас, е как се дистанцира емоционално, след като моментът отмине.

Еуфорията от успехите се изпарява бързо, а разочарованието от загубите също се изпарява доста бързо" - сподели Дейвид Култард пред "Телеграф". Както е известно, Люис се откъсна от публичността след случая. Крайното отшелничество на Хамилтън дори бе добило нови размери в даден момент (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички