Категоричен Тото Волф: Можем да победим Макс Верстапен


Категоричен Тото Волф: Можем да победим Макс Верстапен
Снимка: Getty Images

1608 0

Големият шеф на Мерцедес във Формула 1 - Тото Волф, направи интересен коментар, заявявайки, че неговият отбор може да победи световния шампион Макс Верстапен, който продължава да доминира, след като записа победа номер 8 във Великобритания от общо 10 състезания през кампанията.

Волф има пълно доверие в отбора си, изразявайки подкрепа не само за Люис Хамилтън и Джордж Ръсел, но и за останалата част от тима от Бракли. Австриецът вярва, че могат да предизвикат и детронират Макс Верстапен.

"Винаги съм вярвал, че можем да победим Макс Верстапен, разполагаме с нужното за това. Имаме страхотен екип от инженери, механици и най-добрите пилоти. В момента зависи само и единствено от нас да дадем на нашите състезатели болиди, които да са конкурентоспособни", категоричен бе Волф, цитиран от "SilverArrows.net".

В момента отборът на Мерцедес се намира на втората позиция сред конструкторите с 203 точки, отстъпвайки само пред Ред Бул, който води с 411. Междувременно Люис Хамилтън се намира на четвъртата позиция сред пилотите със 121 пункта, а Джордж Ръсел е шести с 82.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Защо Формула 1 обяви цели три съботни състезания през 2024 година?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички