Брад Пит снима филм за Формула 1, появи се на Гран при на Великобритания (СНИМКИ)


Брад Пит снима филм за Формула 1, появи се на Гран при на Великобритания (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

2461 0

Световноизвестният актьор Брад Пит и колегата му Дамсън Идрис са заснели кадри за предстоящ игрален филм за Формула 1 по време на Гран при на Великобритания, съобщи агенция "Reuters".

Двамата облекли черно-бели гащеризони на измисления отбор "APXGP" и се смесили с истинските пилоти от Ф1 в гаражите на Силвърстоун. Част от кадрите са били заснети дори на стартовата решетка. Сред продуцентите на филма пък е 7-кратният световен шампион Люис Хамилтън, а крайната продукция ще бъде налична на стрийминг платформата на Apple.

След края на снимките 59-годишният Пит заявил следното пред презентъра на "Sky Sports" и бивш пилот във Формула 1 - Мартин Бръндъл: "Малко съм замаян, честно казано. Страхотно е, че сме тук. Супер забавно е и това е един от най-интересните дни през целия ми живот".

Холивудската звезда е разкрила и част от сюжета на лентата - героят му ще бъде пилот от 90-те години на миналия век. Той обаче е преминал в различни автомобилни серии след "ужасна катастрофа". Неговият приятел и собственик на отбора Хавиер Бардeм пък опитва да го върне обратно в шампионата, тъй като тимът му е на последното място в класирането...

"Опитваме се да направим всичко толкова автентично, колкото е възможно. Продуцентите назначиха експерти от Формула 1, които се грижат за филма така, както биха го направили за истински отбор", продължава Брад Пит в интервюто и допълва:

"Сред продуцентите е и Люис Хамилтън. Той настоява всички да проявяваме нужното уважение към спорта и държи да знаем какво наистина представлява той. Честно казано - нямах представа какво преживяват пилотите. Изпитвам силно уважение към тях!".

Режисьор на филма ще бъде Джоузеф Косински, който е добре познат на критиците и зрителите от "Top Gun: Maverick".

*Още новини покрай Формула 1 можете да четете в SPORTLIVE.BG!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички