Фетел: Провалих се във Ферари


Фетел: Провалих се във Ферари
Снимка: Gulliver/GettyImages

1820 0

Пилотът на Ферари Себастиан Фетел разкри, че е взел някои грешни решения, но въпреки това не съжалява, че се е присъединил към отбора. Немският състезател е към края на договора си с Ферари, след като Скудерията реши да не подновява контракта му след края на настоящия сезон.

Карлос Сайнц от МакЛарън ще се окаже неговия заместник в тима на „черните кончета“, докато за Фетел предстои ново предизвикателство в Астън Мартин. Немският пилот коментира периода си в тима на Ферари в подкаста на Формула 1 ‘Beyond the Grid’. „Ако погледна назад, не мисля, че съжалявам за нещо. Да, провалих се, тъй като си поставих за цел да спечеля световната титла с Ферари. Провалих се, не успях да постигна това. Имаше някои неща, които трябваше да свърша по-добре. Някои неща, които да осъзная по-рано. Но все пак мисля, че всичко, което се случи, ме докара до позицията, в която съм в момента“, каза Себастиан Фетел.

През настоящия сезон 4-кратният световен шампион е далеч от най-добрите си дни. До момента немският състезател има едва 17 спечелени точки от 10 състезания, като се намира на незавидната 13-та позиция в подреждането при пилотите. А ето какъв коментар направи Рос Браун по адрес на Себастиан Фетел.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички