Експерт във Формула 1: Мерцедес са просто загубени с болида си


Експерт във Формула 1: Мерцедес са просто загубени с болида си
Снимка: Getty Images

1739 0

Специалистът в областта на Формула 1 Марк Хюз смята, че в Мерцедес просто са "изгубени" с техния болид - модел W14. Както Люис Хамилтън, така и Джордж Ръсел се затрудниха в квалификациите, но се представиха по-добре в състезанието на Гран При на Маями през изминалия уикенд.

"Мерцедес са изгубени с болида си. Предстои да видим голямата актуализация, която ще бъде представена на следващото Гран При в Имола. Различно предно окачване и актуализации по формата на болида - те се надяват, че това ще подобри представянето им малко", каза Хюз за "The Race Podcast".

Люис Хамилтън не успя да се справи със своя болид в квалификацията, което доведе до елиминацията му на Q2. Ръсел, междувременно, стигна до последния квалификационен кръг, но не успя да впечатли. Бившият пилот на Уилямс се бореше с баланса на колата, а също и с внезапни вибрации, преминаващи през волана му.

Въпреки това, Ръсел успя да завърши на 4-то място в неделното състезание, а съотборникът му Хамилтън финишира шести. Пилотите на Мерцедес се представиха по-добре от тези на Ферари, които изглеждаха в по-добра форма в квалификационната сесия.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво научихме от изминалото Гран При на Маями?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички