Фернандо Алонсо похвали сериозно Ланс Строл и загатна за величие във Формула 1


Фернандо Алонсо похвали сериозно Ланс Строл и загатна за величие във Формула 1
Снимка: Getty Images

1584 0

Двукратният световен шампион във Формула 1 и пилот на Астън Мартин - Фернандо Алонсо, засипа с похвали своя съотборник Ланс Строл, загатвайки за доминация от негова страна в следващите 10 до 15 години в спорта.

"С него разговаряме много през уикендите. Засягаме всякакви теми от това какво предстои пред отбора до подобренията, които могат да се направят върху болидите ни. Знам, че ще бъда в спорта още няколко години, но не много, а той ще води отбора през следващите 10-15 години. Така че се надявам да мога да помогна на Ланс колкото мога през следващите няколко сезона във Формула 1", категоричен бе Алонсо, цитиран от "Motorsport.com".

Мнозина вярват, че Алонсо и Строл са в отлични отношения, откакто испанецът премина в Астън Мартин. На Гран при на Азербайджан в неделя Строл каза на отбора, че няма да атакува своя съотборник, като завърши зад него. По-късно пък Алонсо предаде информация за баланса на спирачките, която смяташе, че може да помогне на Строл.

Двамата пилоти допринесоха много за това Астън Мартин да се намира на второто място сред конструкторите, благодарение на отличните си изяви през сезона. В отбора обаче започват да се питат кога ще започнат да идват победите на състезанията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички